Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video

Actuele openingstijden | Coronabeleid Louter Design

ACTUELE OPENINGSTIJDEN:  

Naast de hieronder beschreven openingstijden zijn we ook geopend op afspraak, vraag naar de mogelijkheden voor Private shopping.                                              

 • Maandag: gesloten                                                   
 • Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
 • Woensdag: 10.00 - 17.00 uur  
 • Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
 • Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag: 10.00 - 17.30 uur                                       
 • Zondag: 12.00 - 17.00 uur    

CORONABELEID LOUTER DESIGN:

 Hygiëne protocol in de winkel:

 • Wij houden ons aan de officiële veiligheidsmaatregelen, hygiëne- en gezondheidsnormen.
 • Er zijn extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere ons pinautomaat, computers, diverse meubels en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd. Wij bieden de mogelijkheid tot handen wassen.
 • Wij vragen klanten zoveel mogelijk contactloos te pinnen. Hierdoor vermijden we handcontact.

Hygiëne protocol bij het bezorgen:

 • Onze bezorgmedewerkers zullen gepaste afstand houden tijdens het bezorgen. Mogelijk vraagt de thuissituatie erom dat onze bezorgmedewerker je tijdens het installeren vraagt om de ruimte te verlaten.
 • De bezorgers volgen de richtlijnen van het RIVM. Mogelijk vragen ze na de bezorging of zij de handen mogen wassen.
 • Betalingen via overboeking per bank uiterlijk één dag voor aflevering van de meubels.
 • Als u ziek bent, verkouden of andere signalen hebt die mogelijk wijzen op Corona, verzoeken wij even contact met ons op te nemen. In overleg zullen we dan een nieuwe afspraak inplannen, omdat wij ook onze medewerkers graag gezond houden.

 

In deze tijd brengen we noodgedwongen in en om het huis meer tijd door dan normaal. Graag willen we met u meedenken om deze veilige plek nog mooier en sfeervoller te maken met onze Louter Design collectie.

Dagelijks verandert de situatie, binnen dit kader doen we ons uiterste best om onze service en producten op de Louter manier aan te bieden. We hebben wel een aantal aanpassingen gedaan om uw en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen. Omdat we allemaal verantwoordelijk zijn voor elkaar, vragen we ook aan u om hier rekening mee te houden bij een bezoek aan onze showroom.

Onze woonwinkel is gewoon open en in onze showroom kunt u veilig komen winkelen en inspiratie opdoen. Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Echter vragen we ook aan u als bezoeker, hier op de juiste manier mee om te gaan:

· Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, daarnaast biedt onze ruim opgezette winkelvloer genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden. Dit biedt dus alle ruimte om de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren tussen andere klanten. Onze adviesgesprekken voeren wij verspreid door de winkel. 

· De bezoekersaantallen houden we nauwlettend in de gaten en we nemen direct maatregelen indien er tegelijkertijd teveel mensen aanwezig zijn. De mogelijkheid bestaat dat mensen even buiten moeten wachten. Er mag 1 klant of 1 gezin/huishouden per 10 vierkante meter aanwezig zijn in de winkel.

· Met speciale bordjes verspreid door de winkel herinneren we iedereen eraan om minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Wij zijn er klaar voor en u bent dus van harte welkom.....op gepaste afstand. Van dinsdag t/m zondag zijn wij telefonisch en per email tijdens openingstijden bereikbaar voor al uw vragen.

Kunt u onze winkel niet bezoeken? Stuurt u ons dan de afmetingen, foto’s en/of plattegrondtekeningen zodat wij u op afstand kunnen adviseren over de mogelijkheden aan de hand van foto’s, impressies, video’s, technische specificaties van het desbetreffende product. 

Private Shopping: u kunt ook op afspraak advies en uitleg krijgen over onze producten.

* Vanwege de maatregelen die ook in andere landen worden genomen zijn er mogelijk afwijkende levertijden op verschillende producten. We zullen u hier in de winkel over informeren en als er wijzigingen zijn in de toegezegde levertermijn doen wij ons uiterste best u zo snel mogelijk te contacteren.